Ontdek alle troeven van onze feestzaal te Lint

Sinds 2017 beschikt traiteur Guido Nuiyts over een eigen prachtige feestzaal waar u gebruik van kunt maken. Uiteraard kookt ons team ook nog steeds op verplaatsing op een locatie naar keuze.

 

Bent u op zoek naar een "all-in" oplossing waar alles voor u geregeld wordt zodat u zorgeloos kan genieten van uw trouw- of bedrijfsfeest? Vraag dan beslist meer informatie aan over alle mogelijkheden van feestzaal "Ekkart".

 

De zaalcapaciteit varieert van 250 tot 400 personen afhankelijk van de zaalindeling (grote ronde tafels, staande party-tafels, ....) Door gebruik te maken van de nieuwste lichttechnieken kunnen we de gewenste sfeer aan de zaal geven. De mogelijkheden zijn eindeloos zodat we decoratie op maat en speciaal zitmeubilair moeiteloos ingepast krijgen. Een extra troef is ook de uitgebreide parkeermogelijkheid aan de zaal zelf.

 

Beursactie tot het einde van het jaar:

Prijs: 100 € per persoon "all-in"
Extra's en specifieke wensen zijn uiteraard bespreekbaar!

 

Meer informatie over feestzaal Ekkart specifiek vindt u op www.feestzaal-ekkart.be. Een prijsvoorstel op maat voor uw feest kunt u via ons offerteformulier aanvragen.

 

All in formule feestzaal feestzaal voor trouwers en bedrijven

BVBA Traiteur Guido Nuyts

BTW BE 0831.907.335
Guido Gezellelaan 147
2640 Mortsel, Antwerpen

Tel/fax: 03 449 40 12
GSM: 0475 48 00 46
info@traiteur-guidonuyts.be

webdesign willems-it