Optie 1: Diner
De klassieker tijdloos geserveerd, met eerste keuze ingrediënten
- Soepje van “Butternut” pompoen, room, kruidencroutons & snippers Breydelspek
- In “Tempura” gebakken haasje van kabeljauw, jonge spinazie, -prei & wortel, Chablissausje met grijze garnaal, mascarponepuree met lenteui
- Duo van Belgisch Wit-Blauw (Chateaubriand) & haasje van “Gaasterland” varken, wintergroentenkrans (5 verse groenten), roomsaus met eryngii & Parijse champignons, verse kroketten
Prijs vanaf €45 (excl BTW 12%)
Optie 2: Koud buffet “Trendy Classic”
Net iets ander gebracht, anno 2024
- Zalmmootje “belle vue”
- Gepelde tomaat grijze garnaal
- Assortiment gerookte vis (zalm – heilbot – forel)
- Black Tiger scampi – selder – kervel – jonagold – limoen – mierikswortel
- Burrata – gegrilde groenten – trostomaat
- Salade van avocado – mango – feta
- Tataki Chateaubriand – Oosters slaatje – soya-wasabidressing
- Vitello tonato
- Anti Pasti – cavaillonmeloen – komkommer – tomaat – walnoten – munt
- + brood & boter, diverse seizoensalades & sausjes