Locaties

Uw bedrijfs- of privéfeest op

Unieke Locaties

Wij verzorgen uw feest overal! Enkele van onze bekroonde
en veelgevraagde locaties om uw gasten te verwelkomen.

Edegem – Antwerpen

Hangar 27

Hangar 27 is dé locatie in Edegem voor elk event. Of je nu op zoek bent naar een knappe plek voor je huwelijk, een feest organiseert, een corporate event plant of een optreden wil bijwonen.

www.hangar27.be

Brasschaat – Antwerpen

Nieuwithof

Wat in 2018 startte als een pop-up naar aanleiding van het WK voetbal op groot scherm, kent dit jaar een mooi vervolg. Nieuwithof wordt een pop-up eventlocatie voor alle feesten en events, zowel privé als voor bedrijven. Familiefeesten, brunches, babyborrels, personeelsfeesten, dansfeesten, seminaries, klantenhappenings, workshops, productpresentaties, mini-festivals,... Nieuwithof is de geknipte locatie!

www.nieuwithof.be

Boom - Antwerpen

Den Oven

‘Den Oven’, genoemd naar zijn oorspronkelijke functie in het verleden als steenoven, ademt nog steeds zijn baksteen. Dat voel je en zie je bij het betreden van dit gebouw. De steenbakkerssfeer in combinatie met de hedendaagse inrichting van nu zorgen ervoor dat deze oude steenoven een bijzondere plek is geworden om mensen samen te brengen.

www.denoven.be

Linkerover - Antwerpen

KAS

KAS is een multifunctionele evenementenzaal die uitermate geschikt is om privé- en bedrijfsevents te organiseren.
Met ons gastvrij onthaal en professionele ondersteuning – zowel technisch als logistiek – verzekert KAS u een geslaagde organisatie van uw event. De ideale manier om in een ongedwongen sfeer en in een luxueuze omkadering uw relaties te onderhouden of met uw vrienden te vieren.

www.kas.be

Aartselaar - Antwerpen

Kasteel Cleydael

Jouw event in een authentieke en volledig door water omringde burcht op slechts 11 km van de Grote Markt van Antwerpen én vlakbij de A12

De oudste delen dateren van circa 1350, nadien werden verschillende torens bijgebouwd met ieder hun eigen architectuur en naam; Vossentoren, Uilentoren, Kapeltoren en de Kattentoren. Het kasteel werd volledig gerenoveerd met aandacht voor de originele details die prachtig gerestaureerd werden.

Op het kasteeldomein ligt de Cleydael Golf en Countryclub, leuk om te combineren als incentive voor jouw gasten.

Kapellen - Antwerpen

Feestruimte ’T Rood

Feestruimte Het Rood is een authentieke feestruimte midden in de natuur. Onze locatie bevindt zich naast de gekende plantenkwekerij "De Roode Hoeve". Onze locatie is geschikt voor allerlei gelegenheden. Wij hebben uitgebreide ervaring met o.a. trouwfeesten, verjaardagsfeesten, communiefeesten en bedrijfsevents. Wanneer u gebruik maakt van de zaal bent u vrijom beroep te doen op uw eigen cateraar. Indien gewenst kan u beroep doen op onze vaste partners. 

Halle - Antwerpen

Kasteel Hallehof

Kasteel Hallehof biedt een unieke locatie voor productpresentaties, vergaderingen, workshops en recepties, tot 60 personen.

www.kasteelhallehof.com

Bonheiden - Antwerpen

Hottentothoeve

Laat jouw zintuigen hier tot rust komen en herneem je focus in de volle natuur. Beleef jouw ideaal moment op een unieke locatie, in een oase van groen en weg van alle drukte.

www.hottentothoeve.be

Westerlo - Antwerpen

Domein Beddermolen

Het domein van de Beddermolen, bestaande uit een houten windmolen, molenhuis, stal, schuur en bakhuisje, staat al eeuwen op deze prachtige plek.

Sinds 2021 is het molenhuis omgevormd tot een heel charmant erfgoedlogies en kan je het domein, de monumentale schuur en de stal huren voor feesten en activiteiten.

www.beddermolen.be

Stekene - Antwerpen

Kastelenhof

Het Kastelenhof biedt u vier zalen aan waar u uw feest kan organiseren. En dit met vrije keuze van catering / traiteur. De meerwaarde die het Kastelenhof u kan bieden voor uw feest zal slechts een klein deeltje zijn van uw totale budget. Een keuze die reeds velen maakten

www.kastelenhof.be

Heeft u een traiteur of cateringbedrijf nodig?

Vrijblijvend advies voor uw feest of event