Optie 1: Tour of Greece
Voorgerechten:
- Gemarineerde zalm met citrus, dille & ricotta crème
- “Klassieke” Vitello Tonato (tonijnsausje, zwarte peper, kappers, ruccola)
- Buratta met gegrilde groenten, gepofte kerstomaten & basilicumolie
Hoofdgerechten:
- Chateaubriand met Bulgursalade, groene kruiden & granaatappel
- Kort gegrilde zeebaarsfilet met “gepimpte” zomersalade
- Gevulde portobello, geitenkaas, honing, walnoten
- “Side dips” home made
- Salade kikkererwten
- Bulgursalade met groene kruiden
- Tomatensalade met tuinkruiden & yoghurtdressing
+ garnituren: Tsatziki, chimichurri, salsa verde
Prijs vanaf €50 (excl. BTW 12%)
Inbegrepen in de prijs:
- Mobiele keuken
- Tafelgerei
- Bediening
Optie 2: Bella Italia
- Tricolore sla – dressing Ansjovis – Parmigiano Reggiano 30 mesi
- Gegrilde blauwe druiven – Olijfolie Arbequina extra vergine – Fleur de Sel
- Geroosterde zoete cherry trostomaat – Tijm – look – Kalamata olijven
- Tapenade Mediterraanse aubergine
- Pesto van munt
- Caponata (Siciliaans groenten gerecht)
- Vitello tonato ( kalfsgebraad – Tonijnsaus – Rucola – appelkapper )
- Carpaccio wilde zeebaars – dressing “ Gin Mare “- pompelmoes
- Tartaar “Chianina” rund – truffelmayo
- Burrata “Foglia Saporosa” ( extra rijping & romiger )
- Pasta ‘The Godfather’ ( verse Orecchiette Pomodoro – salata Ricotta )
- Bistecca Fiorentina ( gegrilde entrecote – gegrilde venkel, rode ui & Radiccio )
- Spaghetti aglio olio peperoncino con gamberoni e rucola ( verse spaghetti – lookolie – kleine rode peper – Gamba – Rucola )
Tijdens de “Sharing” is er Ciabatta brood voorzien op de tafel.
Prijs vanaf €50 (excl. BTW 12%)
Vanaf 50 personen
Optioneel : Dessert vanaf 7€ (excl. BTW 12%)
- Tiramisu
- Eton Mess ( frambozen – méringue – slagroom )
- Torta di nocciole ( chocoladetaart met hazelnoten )